Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Мукачеві за один вечір затримали п’ятьох наркоторговців

В Мукачеві за один вечір затримали п’ятьох наркоторговців
У Мукачеві днями працівники міліцейської служби по боротьбі з незаконним обігом наркотиків спільно з бійцями спецпідрозділу «Беркут» затримали відразу кількох місцевих розповсюджувачів...

У Мукачеві днями працівники міліцейської служби по боротьбі з незаконним обігом наркотиків спільно з бійцями спецпідрозділу «Беркут» затримали відразу кількох місцевих розповсюджувачів наркотиків.

ВІДЕО ДНЯ

42-річний мукачівець Степан збув за 300 гривень покупцеві медичний шприц із 6 мілілітрами наркотичного засобу опій ацетильований. Під час цього був затриманий міліціонерами. В той самий час, але на іншій вулиці Мукачева, правоохоронці затримали 38-річного жителя міста Олександра, котрий реалізував за 350 гривень двом покупцям 2,5 мл. аналогічного опію. Ще в іншому районі міста попався на збуті 5 мл. «ширки» за 400 гривень 30-річний мукачівець Андрій. Четвертим за вечір затриманим став його одноліток Олександр, в якого знайшли та вилучили з кишені куртки шприц із двома мілілітрами опію.

Далі міліціонери навідалися з санкціонованим обшуком в оселю, де проживає 52-річна мукачівка Наталія, що займається, за оперативною інформацією, виготовленням і збутом наркотиків. У хаті правоохоронці виявили та вилучили пластмасову банку з 10 мл. опію, а на подвірї будинку знайшли ще одну, цього разу півторалітрову, наповнену аналогічною речовиною. Вочевидь, господиня встигла викинути її з вікна, коли побачила міліціонерів… Але це, звісно, аж ніяк не врятує її від кримінальної відповідальності, як і попередніх фігурантів справи. Усіх їх притягають до криміналу за виготовлення та збут наркотичних засобів, а слідство повинно встановити, чи не повязані всі ці наркоділки між собою.

Реклама

А от 50-річний житель смт.Чинадієво того ж Мукачівського району попався правоохоронцям із марихуаною. Затримали його працівники карного розшуку обідньої пори в одному з місцевих кафе за скоєння адмінправопорушення. Коли ж оглянули його одяг, то знайшли в кишені порожню пачку з-під цигарок, в якій знаходився поліетиленовий пакет із 25 грамами марихуани. В іншій кишені куртки чоловіка лежала пачка цигарок «Пріма» з 11 сигаретами, одна з яких, як зясувалося, була начинена «травкою». За ст.309 ч.1 КК України (незаконне виготовлення та зберігання наркотичних засобів) стосовно фігуранта порушено кримінальну справу. Слідство повинно з’ясувати: сам він курив, чи зберігав їх для продажу.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно