Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Підігрітий спиртним мукачівець по-звірськи вбив приятеля

Підігрітий спиртним мукачівець по-звірськи вбив приятеля
Чергове побутове вбивство, спричинене на грунті зловживання алкоголем, сталося в Мукачеві. Двоє місцевих підлітків виявили у канаві на об'їзній дорозі труп людини. Про страшну знахідку діти розповіли...

Чергове побутове вбивство, спричинене на грунті зловживання алкоголем, сталося в Мукачеві. Двоє місцевих підлітків виявили у канаві на об'їзній дорозі труп людини. Про страшну знахідку діти розповіли молодій жінці, а вже та повідомила в міліцію.

ВІДЕО ДНЯ

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група Мукачівського МВ УМВС. Тіло було частково скелетоване, на вигляд чоловіку 40-45 років, був одягнений в спортивний костюм та світлий светр, на ногах мав чорні напівчеревики. Як засвідчила невдовзі судмедекспертиза, причиною смерті чоловіка стали травми голови та грудної клітки, важка черепно-мозкова травма, переломи ребер, щелепи та кісток носа. Тобто нещасного по-звірячому забили до смерті! Але хто скоїв це жахіття?

Особу вбитого встановили—це був 41-річний мукачівець Вячеслав. А невдовзі працівники карного розшуку затримали і його вбивцю. Як з'ясувалося, ще 28 січня потерпілий зайшов в гості до свого 26-річного приятеля, раніше судимого мукачівця Тараса. В помешканні перебував ще один молодик—27-річний житель міста Михайло. Під час вживання алкогольних напоїв між гостем і господарем виник пяний конфлікт: Вячеслав сказав колишньому зеку щось образливе. Той, підігрітий спиртним, дуже розлютився і став гамселити недавнього приятеля по чарці. Бив кулаками й ногами куди попало! Зупинився нелюд лише після того, як жертва перестала подавати ознаки життя…

Реклама

Аби приховати сліди вбивства, згадані Тарас із Михайлом винесли вночі труп із квартири й викинули в канаву поблизу перехрестя вулиць Берегівська-Л.Українки. Там тіло пролежало до 7 лютого, доки його випадково виявили діти.

Стосовно затриманого мукачівця міліція порушила кримінальну справу за ст.115 ч.1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»). Затриманий зізнався у скоєному, розповів як усе було. З квартири вилучено речові докази скоєння злочину: закривавлені речі, два ножі. Згаданого Михайла притягають до кримінальної відповідальності за ст. 396 ККУ (приховування особливо тяжкого злочину).

Реклама

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно