Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Пістряловська РЛС навіть під час демонтажу забирає життя

Пістряловська РЛС навіть під час демонтажу забирає життя
Управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області завершило розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався 1 жовтня 2011 року при виконанні фізичною особою-підприємцем...

Управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області завершило розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався 1 жовтня 2011 року при виконанні фізичною особою-підприємцем Василем Борисенком робіт з демонтування залишків будівельних бетонних конструкцій на території колишньої Пістрялівської РЛС в с. Лалово Мукачівського району.

ВІДЕО ДНЯ

- Комісія з розслідування згаданого смертельного випадку дійшла висновку, що він не підпадає під дію "Порядку розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві", позаяк загиблий 28-річний Юрій М. не перебував у трудових відносинах з фізичною особою-підприємцем Василем Борисенком, – повідомив голова комісії з розслідування, головний державний інспектор Степан Пенцко.

Довідка: Загиблий Юрій М. перебував у гостях в залученого до робіт з переробки демонтованих залишків будівельних бетонних конструкцій підприємцем Василем Борисенком жителя Хмельницької області Костянтина Мартинюка. Зацікавившись комп’ютерним оснащенням екскаватора, Юрій М. разом з машиною потрапив під уламки будівлі, що раптово обвалилася на неї. Внаслідок деформування кабіни Юрій М. отримав травми несумісні з життям.

Реклама

Управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно