Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівська міліція зібрала щедрий урожай коноплі

Мукачівська міліція зібрала щедрий урожай коноплі
Нічної пори патрульний наряд зупинив для перевірки на вулиці Мукачева мікроавтобус «Мерседес», за кермом якого перебував 29-річний місцевий житель, а в салоні сидів 29-річний пасажир. Під час огляду...

Нічної пори патрульний наряд зупинив для перевірки на вулиці Мукачева мікроавтобус «Мерседес», за кермом якого перебував 29-річний місцевий житель, а в салоні сидів 29-річний пасажир. Під час огляду салону іномарки міліціонери виявили та вилучили на панелі паперовий згорток із трьома грамами марихуани.

ВІДЕО ДНЯ

Того ж вечора на іншій вулиці міста наряд зупинив 25-річного молодика, який при наближенні міліціонерів викинув на землю паперовий згорток. А в ньому, як зясувалося, було три грами марихуани.

Третій любитель «кайфу», причому зовсім юний, попався правоохоронцям в Ужгороді. На квартирі 18-річного ужгородця працівники міліцейського відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків виявили та вилучили картонну коробку з пятьма грамами марихуани.

Реклама

Але найбільше пофортунило «бнонівцям» на Мукачівщині. Маючи відповідну оперативну інформацію, вони навідалися в оселю 50-річного жителя одного з тамтешніх сіл. На городі біля будинку правоохоронці виявили та вилучили 43 рослини конопель, деякі з них вимахали вже майже на півтора метра. А в бесідці на подвірї знайшли ще коноплю та так званий бульбулятор для куріння марихуани. Поруч стояв саморобний мангал, де, вочевидь, сушилася свіжозірвана конопля.

В усіх випадках наркоділків притягають до відповідальності.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно