Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Закарпатті увійшло в моду губити великі гроші

В Закарпатті увійшло в моду губити великі гроші
Скільки міліція не радить громадянам не носити з собою і не залишати без нагляду великі суми грошей (для цього є банки та сейфи), однак наші люди і далі безпечні. Що лише на руку злодіям. Відразу...

Скільки міліція не радить громадянам не носити з собою і не залишати без нагляду великі суми грошей (для цього є банки та сейфи), однак наші люди і далі безпечні. Що лише на руку злодіям. Відразу кілька осіб втратили цими днями свої гроші та коштовності.

ВІДЕО ДНЯ

Приватний підприємець залишив зранку ненадовго, на якихось п'ятнадцять хвилин, без нагляду свій офіс в Ужгороді, а коли повернувся, то не виявив на місці своєї сумочки, в якій, за словами заявника, було 18 тисяч доларів, ручка «Паркер», ключі та документи.

Житель Мукачева, директор товариства, пішов зранку на роботу, чим скористався невідомий зловмисник. Проникнувши шляхом пошкодження вхідних дверей в будинок мукачівця, злодій викрав 15 тисяч доларів, тисячу євро, 8000 гривень та десяток найменувань золотих ювелірних виробів.

Реклама

Інший мукачівець залишив ненадовго у своєму джипі, припаркованому біля будинку, барсетку з 16000 гривень, двома сотенними купюрами євро та доларів та мобільним телефоном «Нокіа». Незважаючи на сигналізацію, в машину проник невідомий зловмисник і все це викрав.

Велику суму грошей – понад пять тисяч гривень утратив і житель обласного центру. За словами заявника, гроші та мобільний телефон «Нокія» від нього витягнули з задньої кишені штанів під час прогулянки вулицею міста.

Реклама

Але найбільше «влетіла» жінка-підприємець з Ужгорода, котра мала необачність залишити у своїй іномарці, припаркованій біля будинку за місцем проживання, сумочку, в якій було аж 100 тисяч гривень. Невідомий зловмисник розбив скло на дверцятах і викрав з пасажирського сидіння сумку з грошима.

Усі потерпілі звернулися із заявами в міліцію й крадіїв розшукують.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно