Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мобільна лихоманка в Мукачеві

Мобільна лихоманка в Мукачеві
Прикро, та крадіжки мобільних телефонів продовжують лідирувати серед майнових злочинів. Досадно, коли твій стільниковий тягнуть прямо з-під носа, та за міліцейською статистикою найчастіше так і...

Прикро, та крадіжки мобільних телефонів продовжують лідирувати серед майнових злочинів. Досадно, коли твій стільниковий тягнуть прямо з-під носа, та за міліцейською статистикою найчастіше так і трапляється. Підтвердженням цьому є нещодавні випадки, які трапились у Мукачеві.

ВІДЕО ДНЯ

До чергової частини Мукачівського міського відділу міліції звернувся 27-річний чоловік, який заявив, що після гостей, яких приймала його дружина вдома, у нього зник дорогий мобільний телефон марки «Nokia-X6». Як стверджує потерпілий, вартість такого телефону у магазинах міста близько 3 тис.грн. Як пізніше з’ясувалось, до подружжя в гості зайшла кума, яка разом з собою привела ще двох знайомих. Закарпатська гостинність тут і нашкодила. Жінка запросила гостей до столу, почастувала, а як гостювальники розійшлись - виявила пропажу мобільного телефону. Зрозуміло, коло підозрюваних було вузьким, лише недавні відвідувачі помешкання. Здогадки правоохоронців підтвердились. Один з чоловіків під час пояснення оперативним співробітникам сектору карного розшуку Мукачівського міськвідділу одразу зізнався, що телефон того ж дня здав до міського ломбарду, а гроші витратив. Підозрюваним виявився 35-літній мешканець міста над Латорицею, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, більше того, відбував покарання у місцях позбавлення волі. Наразі порушена кримінальна справа та вирішується питання про обрання запобіжного заходу відносно вищезазначеного громадянина.

Подібна ситуація щодо крадіжки особистих речей, в тому числі і «мобілки», трапилась у помешканні мукачівців по вулиці Підгорянській. Тут зловмисницею виявилась жінка. Запросивши до себе в гості подругу, двоє жінок частували одна одну горілкою. Згодом до 50-літніх подруг, вже добре сп’янілих, приєдналась невістка однієї з них. Коли дами спорожнили третю пляшку з оковитою, гостя непомітно відійшла до сусідньої кімнати і просто «відключилась». Тут спритна невісточка «взялась до роботи» і обнишпорила кишені п’яної безпорадної жінки. Так, із штанів витягнула мобільний телефон марки «Samsung» з карткою мобільного оператора та стягнула з руки золоту каблучку. Коли, трохи протверезівши, жінка підвелась, вийшла з квартири гостей і виявила зникнення речей, то одразу попрямувала не додому, а до міліцейського відділку. Наступного ж дня до підозрюваної навідались правоохоронці Мукачівського міськвідділу міліції. Всі викрадені речі вилучили, а 27-літню підозрювану притягнули до кримінальної відповідальності за ст. «Крадіжка».

Реклама

Подібних випадків крадіжок мобільних телефонів можна привести немало. Та вкотре хочеться нагадати громадянам бути обачнішими як зі своїми особистими речами, так і з малознайомими вам людьми. Будьте пильними особливо з тими людьми, яких впускаєте у власне помешкання!

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно