Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Наркотрафік переселився у ліфчики

Наркотрафік переселився у ліфчики
На Закарпатті дорогі наркотики типу гашишу чи кокаїну не поширені, зате звичайної «ширки», марихуани та таблеток «екстезі» не бракує. Причому останні завозять з-за кордону. В якості наркокурєрів...

На Закарпатті дорогі наркотики типу гашишу чи кокаїну не поширені, зате звичайної «ширки», марихуани та таблеток «екстезі» не бракує. Причому останні завозять з-за кордону. В якості наркокурєрів міжнародні наркоділки використовують жителів закарпатських прикордонних сіл, які за відповідну винагороду погоджуються перевозити чи проносити через угорсько-український кордон незначні партії цього синтетичного наркотика. Раніше траплялися випадки, коли «екстезі» перевозили навіть на велосипедах. А днями співробітники карного розшуку та відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків затримали в ході реалізації оперативної інформації неподалік від українсько-угорського кордону в с.Астей Берегівського району жінку-наркокурєра. Як зясувалося, 50-річна жителька Берегова перевезла через кордон у власному бюстгалтері 95 пігулок «екстезі». З цього інтимного жіночого одягу міліціонери й вилучили в поліетиленовому кульку згадані рожеві таблетки із зображеннями букви «омега» з одного боку та з хрестом—з іншого.

ВІДЕО ДНЯ

А на Мукачівщині попалися реалізатори марихуани. Пізно ввечері співробітники служби по боротьбі з незаконним обігом наркотиків затримали на одній з автозаправок в Мукачівському районі двох молодих жителів Мукачева віком 20 та 34 років. Один із затриманих збув покупцеві за 500 гривень 20 грамів марихуани, в іншого вилучили ще 5 грамів цього дурман-зілля.

Усіх трьох наркоділків тепер притягають до кримінальної відповідальності.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно