Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Обережно! Шахрайка видає себе за податківця

Обережно! Шахрайка видає себе за податківця
Відділ внутрішньої безпеки при ДПА у Закарпатській області УВБ ДПА України інформує про можливі шахрайські дії невстановленої особи стосовно суб’єктів підприємницької діяльності. Зокрема, невідома...

Відділ внутрішньої безпеки при ДПА у Закарпатській області УВБ ДПА України інформує про можливі шахрайські дії невстановленої особи стосовно суб’єктів підприємницької діяльності. Зокрема, невідома жінка видає себе за співробітника податкової служби та за непроведення перевірки дотримання вимог податкового законодавства вимагає грошові кошти від працівників або керівників торгових закладів.

ВІДЕО ДНЯ

Відділ внутрішньої безпеки при ДПА у Закарпатській області УВБ ДПА України доводить зазначену інформацію до суб’єктів господарювання для запобіган¬ня можливих шахрайських дій з боку вищевказаної особи. У випадку ж отримання таких звернень необхідно негайно повідомляти за номером телефону 102.

Звертаємо увагу всіх керівників та суб’єктів господарювання Закарпатської області, що у Державній податковій службі України запроваджено єдиний телефонний номер 0 800 501 007, за яким можна повідомити інформацію про неправомірні дії працівників податкової служби, а також отримати консультації з питань оподаткування.

Реклама

Відділ внутрішньої безпеки при ДПА у Закарпатській області УВБ ДПА України

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно