Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Марихуану курять і в Чинадієві, і у Страбичові

Марихуану курять і в Чинадієві, і у Страбичові
Куріння марихуани – далеко не таке безневинне заняття, як комусь здається. Непомітно в людини виникає звикання організму до цього і в якусь мить ви помічаєте, що вже не можете обійтися без чергового...

Куріння марихуани – далеко не таке безневинне заняття, як комусь здається. Непомітно в людини виникає звикання організму до цього і в якусь мить ви помічаєте, що вже не можете обійтися без чергового «косячка»… А де взяти на це гроші? Ідуть красти…

ВІДЕО ДНЯ

Ряд успішних спецоперацій зі знешкодження наркоділків провела цими днями закарпатська міліція. Отримавши відповідну оперативну інформацію, працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС навідалися серед ночі до будинку 24-річного ужгородця з вул. Доманинської. На подвірї стражі порядку знайшли два кущі конопель, які дбайливо вирощував молодий господар. А на горищі сараю сушився зібраний урожай – близько 50 грамів готової до вживання марихуани. До слова, самого молодика кількома годинами перед тим затримали на вулиці міста під час збуту кількох грамів марихуани.

Уже за годину «бнонівці» відвідали інше помешкання в Ужгороді – будинок на вул.Стефаника, де проживає 59-річний ужгородець. Тут «улов» міліції був ще вагомішим: 16 кущів конопель та 100 грамів марихуани.

Реклама

Обидва ці затримання наркотиків в самому Ужгороді спростовують думку, що коноплі садять десь у лісових нетрях чи в горах, подалі від людських очей. Як бачимо, наркоділком може виявитися і ваш сусід…

Пропозиція породжує попит, і не минає й дня, аби міліціонери не затримували покупців та реалізаторів «наркоти». Причому буває, що на цьому попадаються цілі родини. Так, з інтервалом у півгодини працівники згаданого міліцейського відділу затримали на різних вулицях Ужгорода брата й сестру віком 21 та 28 років. Перший збув за 40 гривень три грами марихуани, а далі в його будинку знайшли ще два грами цього дурман-зілля. А сестричка попалася з 5 грамами марихуани.

Реклама

Здійснили міліціонери й обшук оселі 29-річного жителя с. Есень Ужгородського району. На вікні у гаражі господар ховав паперовий згорток із 10 грамами марихуани.

Поталанило в цьому плані й мукачівським правоохоронцям. На вулиці села Страбичово за скоєння адмінправопорушення був затриманий 52-річний житель Мукачева, в якого знайшли в кишені поліетиленовий пакет із 10 грамами марихуани. А в селищі Чинадієво міліціонерам попалася місцева 36-річна пані, в якої вилучили з кишені штанів 12 грамів цього дурман-зілля.

Усіх наркоділків тепер притягають до кримінальної відповідальності.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно