Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Гуляща мама переступила через труп свого чоловіка

Гуляща мама переступила через труп свого чоловіка
Днями в одному з сіл Мукачівського району сталося страшне вбивство - чоловіка забили металевою трубою до смерті. 14 років ця пара прожила разом. Про неї в селі говорили - такої гулящої у нас ще не...

Днями в одному з сіл Мукачівського району сталося страшне вбивство - чоловіка забили металевою трубою до смерті.

ВІДЕО ДНЯ

14 років ця пара прожила разом. Про неї в селі говорили - такої гулящої у нас ще не було. Він мотався по заробітках, ростив, як міг, трьох дітей, піклувався про господарство.

Ось кілька днів тому йому на заробітки зателефонувала сестра і сказала, що його дружина ось вже  тиждень, як пішла в загул і не зявляється. У сторожці газової підстанції був влаштований притон, про який згодом працівники міліції сказали, що нічого подібного досі не бачили.

Реклама

Приїхавши, чоловік зі слів односельців з'ясував де знаходиться його дружина і передав якусь суму грошей сестрі, попросивши її подбати про дітей, бо він швидше за все більше не повернеться (так і сталося), і озброївшись обрізком труби відправився "вчити дружину уму-розуму".

Підійшовши до сторожки він почав вимагати, щоб його впустили, на шум прибігли троє з тих, з ким його дружина "проводила" час і накинувшись на чоловіка, побили його ж трубою до смерті. Дружина, яка в цей час ховалася за шафою, переступила через труп свого чоловіка і пішла в невідомому напрямку.

Реклама

Пізніше, коли її запитали про причину своєї поведінки, вона сказала: "Я молода, моє тіло вимагає! А що, може ви теж хочете?"

Більше 60-и ударів трубою по тілу і голові, призвели до летального результату. За словами очевидців, в тому кривавому місиві, в яке перетворилося тіло вбитого, узнати його було майже неможливо.

На похорон зібралося більше двохсот осіб. Ховали в закритій труні. Одна з родичок покійного проявила бажання усиновити молодшого з дітей, якому на момент події виповнилося три роки. Таким чином діти залишилися без батьків. Один жорстоко вбитий з вини другого.

Реклама

Написано зі слів односельців вбитого

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно