Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Табачник не в курсі, що викладач МДУ вимагав?

Табачник не в курсі, що викладач МДУ вимагав?
Міністерство освіти заявляє про відсутність фактів хабарництва в ході вступної кампанії. Про це заявив міністр освіти Дмитро Табачник на прес-конференції у вівторок. "Станом на 2 серпня жодного...

Міністерство освіти заявляє про відсутність фактів хабарництва в ході вступної кампанії. Про це заявив міністр освіти Дмитро Табачник на прес-конференції у вівторок.

ВІДЕО ДНЯ

"Станом на 2 серпня жодного такого факту ні в міліцію, ні в службу безпеки, ні в органи податкової служби не надходило", - заявив Табачник. При цьому він зазначив, що громадські спостерігачі також не зафіксували таких фактів. Він висловив надію, що інформації про такі факти не буде, пише Українська правда.

Можливо, у міністра такої інформації й не буде. Але кілька гучних випадків, про які знає вся Україна, крім Табачника, таки сталося.

Реклама

Так, та ж Українська правда пише про факт, що 19 липня співробітники міліції затримали голову екзаменаційної комісії одного з університетів Дрогобича Львівської області за підозрою в одержанні хабара за вступ до ВНЗ.

Відповідно до повідомлення головного управління Міністерства внутрішніх справ у Львівській області, голову комісії було затримано "на гарячому" у своєму робочому кабінеті при одержанні 750 євро від абітурієнта. Абітурієнт звернувся із заявою в міліцію за кілька днів до передачі хабара.

Реклама

Відомо також, що прокуратура порушила кримінальну справу проти мукачівського викладача, який вимагав 1000 доларів хабара.

То чи така вже "чиста" була цьогорічна вступна кампанія в Україні?

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно