Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівець порізав сліпого за пачку цигарок

Мукачівець порізав сліпого за пачку цигарок
Прикрий випадок нещодавно трапився в Мукачеві. До чергової частини Мукачівського міського відділу міліції надійшло повідомлення з центральної районної лікарні, що до них за медичною допомогою...

Прикрий випадок нещодавно трапився в Мукачеві. До чергової частини Мукачівського міського відділу міліції надійшло повідомлення з центральної районної лікарні, що до них за медичною допомогою звернувся місцевий мешканець. Потерпілого каретою швидкої одразу було доставлено до хірургічного відділення Мукачівської ЦРЛ з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, забійні рани голови, множинні колоті рани тулуба, верхніх та нижніх кінцівок (чоловік – інвалід по зору).

ВІДЕО ДНЯ

На місце, де зі слів потерпілого його побив 18-річний сусід, було направлено слідчо-оперативну групу.

Вже в ході слідства з'ясувались всі обставини справи. 55-літній Василь близько 22.00 повертався додому з магазину і вирішив трохи відпочити на лавочці біля під'їзду. До нього підійшов знайомий хлопчина з сусіднього під'їзду, якого добре знав Василь. Першим проханням вже добряче сп'янілого юнака було пригостити його сигаретою. Чоловік без вагань вийняв з кишені і пригостив хлопця. Той далі почав просити гроші на пиво та почув відмову. Тоді в хід пішли кулаки і стусани. Крім того, в очі хлопцеві впав кухонний ніж, який валявся на землі. Знервований хлопчина підняв його і почав різати Василя, аби той скоріше віддав гроші. Та віддавати не було що. Коли майже непритомний чоловік вже не в силі пручатись молодому, хоч і п'яному Андрію, лежав на землі, то молодик обнишпорив кишені і зрозумів: вся його здобич на сьогодні – пачка сигарет.

Реклама

Вже наступного дня 18-літній юнак давав свідчення слідчому Мукачівського міського відділу міліції. Стосовно нього порушено кримінальну справу за част.4 ст.187 "Розбій", за якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років. До речі, вже у квітні цього року Андрій притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку і був умовно засудженим терміном на 2 роки. Цього разу мукачівцю не вдасться вийти "сухим з води" і доведеться відповісти за всією суворістю Закону, повідомили  в ВЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно