Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські школярі: розбійники відпочивають

Мукачівські школярі: розбійники відпочивають
На початку квітня закарпатські газети рясніли повідомленнями, що у Мукачеві на листоношу напав чоловік у чорній масці і вимагав гроші. Крім того, молодик погрожував жінці пістолетом. Після такої...

На початку квітня закарпатські газети рясніли повідомленнями, що у Мукачеві на листоношу напав чоловік у чорній масці і вимагав гроші. Крім того, молодик погрожував жінці пістолетом. Після такої заяви працівники Мукачівського міського відділу міліції були одразу орієнтовані на озброєного зловмисника. Пошуки підозрюваного тривали майже два місяці, та все ж таки правоохоронцям карного розшуку міськвідділу вдалося вийти на слід молодика.

ВІДЕО ДНЯ

Грабіжником в чорній пов'язці зі зброєю в руках виявився неповнолітній учень однієї із мукачівських шкіл. Вражає й інше: школяр виховувався у порядній заможній сім'ї, добре вчився у школі. Що ж змусило його наслідувати негативних героїв войовничих блокбастерів? Як стверджує сам школяр – звичайна цікавість, незайнятість і, напевно, неконтрольованість з боку батьків.

У кабінеті слідчого міського відділу юнак не хотів зізнаватися про вчинене, та згодом хлопцю нікуди було діватись. Перше, що цікавило слідство і відповідно його батьків, які були шоковані витівкою сина, звідки у школяра зброя? Як розповідає юнак, після уроків з друзями він часто ходив на річку Латорицю, де і знайшов цей самий газовий пістолет. Зброя довий час лежала на полицях з інструментами в гаражі. Коли батько попросив сина допомогти йому прибирати це приміщення, хлопець вирішив непомітно викинути зброю на смітник, щоб батько і не здогадувався про її існування. Та, вийшовши на вулицю з пістолетом у пазусі, школяр помітив листоношу, яка саме в той час розносила пенсію. Тоді у юнака з'явилася думка пограбувати жінку. Натягнувши на обличчя шарф, школяр стежив за листоношею, а, коли вона приблизилась до нього, підбіг і почав вимагати сумку з грошима. Жінка не розгубилась і побігла в бік більш людної вулиці. Молодий зловмисник, перелякавшись, втік, так і не зумівши пограбувати бідну жінку. Наразі проти хлопця порушено кримінальну справу за ч.1 ст.187 "Розбій", яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років, повідомили в ВЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно