Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Голодне “Літо-2011″: мукачівка била дітей, коли просили їсти

Голодне “Літо-2011″: мукачівка била дітей, коли просили їсти
Триває загальнодержавна оперативно-профілактична операції «Літо-2011», Закарпатські правоохоронці давно з’ясували для себе, що в основному діти втягуються у кримінальну діяльність дорослими. ...

Триває загальнодержавна оперативно-профілактична операції «Літо-2011», Закарпатські правоохоронці давно з’ясували для себе, що в основному діти втягуються у кримінальну діяльність дорослими. Найчастіше вони разом зі своїми родичами жебракують. Так, на ринку одного із районних центрів – м. Іршава, співробітники відділу кримінальної міліції у справах дітей затримали шестирічного хлопчика, якого бабуся возила по ринку в інвалідному візку. Люди шкодували маля і давали милостиню. За цим фактом порушено кримінальну справу за ст. 304 КК України (втягнення неповнолітніх у заняття жебрацтвом), що карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк. В іншому населеному пункті цього ж району правоохоронці затримали 21-річного місцевого жителя, який «присадив» неповнолітнього товариша на клей. За цим фактом також порушили кримінальну справу за ст. 304 КК України. Водночас з’ясувалося: згаданий молодик вже притягався до відповідальності за скоєння аналогічного злочину.

ВІДЕО ДНЯ

А ось працівникам Мукачівського міськвідділу міліції неодноразово надходила інформація про те, що 29-річна місцева жителька неналежним чином виконує свої материнські обов’язки, жорстоко поводиться з дітьми. Жінка має четверо дітей, які, до речі, є єдиним джерелом її доходу. Коли правоохоронці відділу кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського МВ УМВС разом з працівниками служби у справах дітей міськвиконкому прийшли в цю оселю, аби перевірити умови проживання неповнолітніх, то були шоковані побаченим. За свідченням сусідів, мати не раз била до крові своїх дітей тільки тому, що ті просили щось поїсти.

Наразі правоохоронці і працівники служби у справах дітей міськвиконкому вирішують питання про притягнення горе-матері до кримінальної відповідальності та позбавлення її материнських прав.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно