Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

З ГІДу не варто щось викрадати – працює держслужба охорони

З ГІДу не варто щось викрадати – працює держслужба охорони
Все більше закарпатців довіряють безпеку свого майна Державній службі охорони при УМВС. На відомому Мукачівському ринку ГІД чимало торгових точок є об'єктами охорони ДСО. А днями співробітники цієї...

Все більше закарпатців довіряють безпеку свого майна Державній службі охорони при УМВС. На відомому Мукачівському ринку ГІД чимало торгових точок є об'єктами охорони ДСО. А днями співробітники цієї служби як раз довели свою ефективність.

ВІДЕО ДНЯ

В один з вихідних на пульт централізованої охорони Мукачівського міжрайонного відділу УДСО при УМВС з магазину «Міні-Океан» надійшов сигнал «Тривога».

У потрібне місце буквально в лічені хвилини прибув наряд затримання. Молодший інспектор СПГЗ старший прапорщик А. Ерделі та його колега міліціонер-водій СПГЗ старший прапорщик А. Дубровський з'ясували: продавець натиснув тривожну кнопку не випадково.

Реклама

Один з відвідувачів відкрито викрав з-під прилавка, скориставшись відкритим доступом, 400 гривень. Маючи опис зовнішності нахаби, правоохоронці за годину «вирахували» його й затримали. Злодієм виявився раніше судимий місцевий житель.

На наступний день охоронці Мукачівського міжрайонного відділу УДСО отримали чергове тривожне повідомлення, і знову зі згаданого ринку ГІД. На цей раз постраждав магазин, що спеціалізується на продажу спортивного взуття.

Реклама

Тут дехто з відвідувачів вкрав з прилавка пару кросівок. Наряду затримання у складі молодшого інспектора-кінолога СПЗГ прапорщика міліції М. Буряса і міліціонера-водія СПГЗ прапорщика М. Льобко не складало особливих труднощів зловити спритника.

Адже злодієм був ще недосвідчений юнак, 15-річний місцевий житель. В обох випадках на місце події виїжджала слідчо-оперативна група Мукачівського міськвідділу міліції. Злочини задокументували. Зараз триває перевірка, чи зловмисники, бува, не причетні до скоєння інших протиправних діянь.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно