Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Мукачеві з’явився свій “Бородач”

В Мукачеві з’явився свій “Бородач”
Близько півночі двоє молодих мукачівців, які вже кілька років працювали на одному з відомих меблевих підприємств міста над Латорицею, вирішили будь-яким чином підзаробити. Молодики, один з яких...

Близько півночі двоє молодих мукачівців, які вже кілька років працювали на одному з відомих меблевих підприємств міста над Латорицею, вирішили будь-яким чином підзаробити. Молодики, один з яких був тут, на цій фірмі охоронником, звернули увагу на важкий металевий станок. Його приятелі вирішили непомітно винести і здати на металобрухт. Вночі без будь-яких труднощів витягнули деревообробний станок з цеху, потім завантажили його у спеціальну машину, орендовану заздалегідь і одразу попрямували до призначеного місця. Але у плани спритників втрутилися правоохоронці патрульної служби міліції з Мукачівського міського відділу. Стражів порядку насторожив той факт, що подібні речі перевозять молодики під покровом ночі. Коли попросили пред’явити відповідні документи, все стало зрозумілим.

ВІДЕО ДНЯ

Наразі проти цих мукачівців порушили кримінальну справу за ст.185 «Крадіжка», триває досудове слідство. До речі, за висновками експертизи, подібний деревообробний станок зі всіма деталями коштує близько 9 тис. гривень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно