Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Доберман загриз господиню

Доберман загриз господиню
Купуючи чотириногого улюбленця, кожен господар прагне, насамперед, отримати доброго друга. Однак часто громадяни не замислюються над тим, що порода і виховання тварини мають неабиякий вплив на...

Купуючи чотириногого улюбленця, кожен господар прагне, насамперед, отримати доброго друга. Однак часто громадяни не замислюються над тим, що порода і виховання тварини мають неабиякий вплив на формування його характеру. Що не кажіть, а собака «пекінес» чи «кокер-спанієль» помітно відрізняється від бультер’єрів, пітбулів та інших.

ВІДЕО ДНЯ

Правда, коли стаються випадки, пов’язані з нападом таких так би мовити агресивних псів, їхні господарі, як правило, дивуються, мовляв: чому тварина так вчинила.

Справжня трагедія за участі чотириногого улюбленця розігралася днями у селі С.Давидково на Мукачівщині. Повернувшись додому, господар оселі, місцевий житель, застав на подвір’ї жахливу картину. Його 92-річна матір лежала вся в крові, а біля неї гарчав домашній собака породи «доберман». Чоловік відвіз власним автомобілем літню жінку до лікарні. Однак дорогою бідолашна померла.

Реклама

Пізніше з’ясувалося: бабуся ходила на подвір’ї на милицях і, можливо, саме вони й спровокували агресію тварини. Собака накинувся на стареньку, не залишивши на її тілі практично живого місця: кусав руки, ноги, навіть відірвав шмат шкіри з волоссям на голові. Зі слів власника, тварина ніколи не поводилася подібним чином, була спокійною, доброзичливою.

До речі, собаки породи «доберман» були виведені вперше у Німеччині і активно використовувались у роки Другої світової війни військами морської піхоти США, а в мирний час це – чудові помічники поліцейських усіх країн як охоронці і рятівники. Вони справді мудрі тварини, якщо їх правильно виховати.

Реклама

Давидівського «добермана» триматимуть 10 діб, аби перевірити, чи, бува, не захворів він на сказ. За цим фактом ще проводяться перевірки.

Марія Лях, Мукачівський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно