Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Мукачівські правоохоронці “взялись за бабусь”, які торгують у нестановлених місцях

Мукачівські правоохоронці “взялись за бабусь”, які торгують у нестановлених місцях

Мукачівські правоохоронці “взялись за бабусь”, які торгують у нестановлених місцях
На «Зеленому ринку» в центральній частині міста Мукачева завжди людно. Тут також постійно посилений рух транспорту. Спроби міської влади, правоохоронних органів та інших служб якось розвантажити цю...

На «Зеленому ринку» в центральній частині міста Мукачева завжди людно. Тут також постійно посилений рух транспорту. Спроби міської влади, правоохоронних органів та інших служб якось розвантажити цю територію якщо й давали певний результат, то не надовго.

ВІДЕО ДНЯ

Проблемою ринку залишається також стихійна торгівля та паркування автомобілів у невстановлених місцях. Ці та інші питання стали причиною проведення тут чергового рейду працівниками Мукачівського міського відділу міліції разом з інспекторами ДАІ та АТІ з обслуговування міста.

Найперше, на що звернули увагу стражі порядку, це протиправне паркування транспортних засобів. На вулиці Возз'єднання з обох боків встановлені дорожні знаки, відповідно до яких зупинка транспорту заборонена. Крім цього, торік міська влада встановила тут металеві стовпи, аби водії не мали змоги залишати свої машини на вулиці з одностороннім рухом. Однак ці заходи не спиняють окремих автовласників перед свідомим порушенням правил.

Реклама

Щодо стихійної вуличної торгівлі. Вона, як відомо, становить небезпеку здоров'ю жителів міста, а також є несправедливістю стосовно легальних підприємців, котрим доводиться за свою торгову точку сплачувати податки, проходити перевірку у відповідних службах. Водночас літні люди скаржаться, що матеріально їм не вигідно продавати городину чи молокопродукти на ринку. Тому влада міста вирішила піти на зустріч таким громадянам і найближчим часом планується звести поблизу "Зеленого ринку" ще один - критий для продавців домашньої садовини та городини.

Під час проведення рейду мукачівські правоохоронці виявили низку правопорушень, склали відповідні протоколи. Найбільше торгують у невстановлених місцях молоком та молочною продукцією, живою рибою, овочами, фруктами і навіть промисловими товарами всупереч норм чинного законодавства. А коли є попит, то й буде пропозиція. Тому від покупців, насамперед, залежить, чи існуватимуть такі незаконні місця торгівлі.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно