Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Мукачівщині четверо молодиків побили та зґвалтували жінку

На Мукачівщині четверо молодиків побили та зґвалтували жінку
Нещодавно в Мукачівському районі майже опівночі четверо молодиків вирішили «відвідати» сусіднє село і погуляти в барі. Розпиваючи горілку їм вподобалась жінка, яка сиділа за сусіднім столиком теж...

Нещодавно в Мукачівському районі майже опівночі четверо молодиків вирішили «відвідати» сусіднє село і погуляти в барі. Розпиваючи горілку їм вподобалась жінка, яка сиділа за сусіднім столиком теж напідпитку. Скориставшись її безпорадним станом і дезорієнтацією в просторі і часі забрали її з собою, мотивуючи тим, що підвезуть додому.

ВІДЕО ДНЯ

Жінка не розуміючи добровільно сіла у підводу (віз) і поїхала з хлопцями. Невдовзі вони приїхали до своєї знайомої дівчини і стали разом вживати алкогольні напої. Одному з них стало нудно, а інші підтримали вирішив вчинити фізичну наругу над жінкою, яка виражалась в тому, що вони били потерпілу руками і ногами в різні частини тіла, а потім змусили вступити з нею природнім і неприроднім способом в статевий акт. Вона пробувала чинити опір, але не могла, так як була в алкогольному сп’янінні. Після цього всього один з юнаків вивіз потерпілу за межі села і просто покинув. Жінка трохи протрезвівши добралася додому і розповіла все чоловікові, той викликав швидку і відвезли в лікарню. Працівниками карного розшуку було затримано винуватців коли вони ще спали. Вони свою вину визнали і говорять, що до такого вчинку призвела «оковита».

По даному факту порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 152 ККУ. Судом вирішується питання про обрання запобіжного заходу проти юнаків – взяття під варту.

Реклама

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили у прес-службі Мукачівського РВ УМВС України в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно