Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мешканця Мукачева “обчистили” на 200 гривень

Мешканця Мукачева “обчистили” на 200 гривень
Нещодавно до Мукачівського райвідділу міліції звернувся житель Мукачева, який повідомив що з його дачі невідома особа скоїла крадіжку труб та арматури. Щоб вийти на слід «лихачів», які викрадали...

Нещодавно до Мукачівського райвідділу міліції звернувся житель Мукачева, який повідомив що з його дачі невідома особа скоїла крадіжку труб та арматури.

ВІДЕО ДНЯ

Щоб вийти на слід «лихачів», які викрадали металеві труби та арматуру, тим самим завдавши власнику значних збитків, загальна сума яких становить більше ніж 200 гривень, міліціонери перевірили осіб, які перебувають на обліку у міліції, схильних до скоєння правопорушень, так званий під обліковий елемент, а також усі пункти прийому металобрухту, оскільки основною версією цього злочину була крадіжка з метою здачі на брухт. Днями працівники міліції затримали трьох молодиків за крадіжку. Всі троє неодноразово вже побували на лаві підсудних.

Вони спільно випиваючи за столом пляшку горілки обговорювали план «заробітку».Вже напідпитку впевнившись, що на дачі не має власників зірвали навісний замок на огорожі і почали витягувати арматуру, один з них час від часу стояв на «шухері»,також в пригоді їм стали ще й металеві труби. І спокійно вдень викрадене добро понесли додому до одного з крадіїв. Трьом зухвальцям не вдалось заробити грошей на викраденому. На щастя це побачили родичі заявника і повідомили його, що троє підозрілих людей несуть метал і чи не від них це?

Реклама

Довго не думаючи заявник вирішив перевірити і як виявилось саме його і обчистили. Затримали злодіїв, в одного з них вдома, коли ті обговорювали як збути награбоване. Зухвальці у всьому зізнались, написали явку з повинною.

Проти них порушено кримінальну справу, майно повернуто власнику.

Реклама

М.П.Лях, Мукачівський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно