Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Підзаробляти незаконним продажем, мукачівцю не заважала навіть дружина

Підзаробляти незаконним продажем, мукачівцю не заважала навіть дружина
Так сталося, що 23-річному жителю Мукачева якось не щастило з роботою. Попрацювавши деякий час охоронцем приватної фірми, він, чомусь, вирішив шукати інший – легший шлях заробітку. Але він виявився...

Так сталося, що 23-річному жителю Мукачева якось не щастило з роботою. Попрацювавши деякий час охоронцем приватної фірми, він, чомусь, вирішив шукати інший – легший шлях заробітку. Але він виявився незаконним. Хлопець був посередником між збувачем наркозілля та клієнтом. Це стало відомо працівникам сектору БНОН Мукачівського міськвідділу міліції. Правоохоронці затримали мукачівця, коли він намагався збути дві коробочки марихуани по вісім грамів наркотичного зілля. Оперативним працівникам міськвідділу, які взяли його на гарячому, хлопець пояснив схему, за якою він працював з постачальником. Чоловіки продавали марихуану порівняно у невеликих кількостях, проте часто. Мали своїх постійних клієнтів.

ВІДЕО ДНЯ

Як з'ясувалося пізніше, 27-річному постачальнику підзаробляти таким незаконним продажем не заважала ні дружина, ні чотирирічна дитина. За його словами, такий бізнес допомагає легше і швидше заробити гроші. За матеріалами слідства порушено кримінальну справу.

Окрім цього, співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків міськвідділу міліції під час санкціонованого обшуку в помешканні іншого жителя Мукачева виявили та вилучили близько 290 грамів сухої подрібненої речовини зеленого кольору, тобто марихуани. Безпосередньо під час огляду житлового будинку, де 35-річний сім'янин мешкає з дружиною та двома малолітніми дітьми, співробітники міліції натрапили на великий поліетиленовий пакет, в якому і зберігалась рослинна речовина. Власник зілля пояснив, мовляв: зберігав наркотики лише для власного вживання. Стверджував, буцімто куріння «травки» допомагає боротися із певними життєвими негараздами та проблемами. На сьогодні за фактом зберігання наркотичних речовин проти мукачівця правоохоронці порушили кримінальну справу. Тепер молодому чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років. Працівники міліції перевіряють, чи, бува, мукачівець не причетний до розповсюдження цієї наркотичної речовини.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно