Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Водохреща жінка вбила свого чоловіка

На Водохреща жінка вбила свого чоловіка
У чергову частину Мукачівського райвідділу міліції на самісіньке християнське свято Водохреща надійшло телефонне повідомлення від 30-річної жительки одного з населених пунктів цього району. Молода...

У чергову частину Мукачівського райвідділу міліції на самісіньке християнське свято Водохреща надійшло телефонне повідомлення від 30-річної жительки одного з населених пунктів цього району. Молода жінка розповіла, що виявила на сходах перед будинком свого 53-річного батька мертвим. На місце події тоді виїжджала слідчо-оперативна група.

ВІДЕО ДНЯ

Оглянувши подвір'я, оселю, поспілкувавшись із сусідами, правоохоронці дійшли висновку, що не все у цій сім'ї було гаразд. Спершу на тілі покійного слідів насильства не виявили. Хоча стражі порядку і звернули увагу на поріз біля грудей. Згодом розставив усе по своїм місцях висновок судмедекспертів.

Як виявилося, причиною смерті чоловіка стало проникаюче поранення грудної клітки та серця, внутрішній крововилив. Досить підозріла поведінка 57-річної дружини змусила працівників міліції припустити, що жінка, можливо, якось причетна до скоєння вбивства. Далі під час проведення дослідчої перевірки за фактом смерті встановили: того дня в цій оселі подружжя влаштувало святкове застілля, звісно, з розпиванням алкогольних напоїв. Як це буває часто, між нетверезими людьми виникла якась суперечка, що супроводжувалася взаємними образами, побиттям посуду, а далі – «мордобоєм». У розпалі цього конфлікту захмеліла господиня з кухонним ножем накинулася на свого благовірного. Ці події відбувалися у так званій літній кухні – невеличкій прибудові біля будинку. Удар гострим лезом виявився фатальним.

Реклама

Підозрювана свою вину в скоєнні вбивства чоловіка визнала повністю. Свій вчинок виправдовувала надмірною дозою випитого спиртного. До речі, за свідченням сусідів, це подружжя постійно вживало алкогольні напої. Такі гулянки, як правило, закінчувалися бійками. Тож трагічне завершення однієї з них швидше закономірність, як випадковість.

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили у прес-службі ВЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно