Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Любителям “кайфу” мукачівські правоохоронці перервали “перекур”

Любителям “кайфу” мукачівські правоохоронці перервали “перекур”
Закарпатська міліція активізувала з початку роботу з виявлення наркозлочинів. В основному у зловмисників вилучають марихуану та пристрої для куріння “травки”, так звані бульбулятори. Трапляється і...

Закарпатська міліція активізувала з початку роботу з виявлення наркозлочинів. В основному у зловмисників вилучають марихуану та пристрої для куріння “травки”, так звані бульбулятори. Трапляється і макова соломка. На щастя, важчі наркотики в краї поки що не вельми поширені.

ВІДЕО ДНЯ

У Мукачівський міськвідділ міліції надійшло повідомлення від якогось пильного жителя міста про те, що на одній з вулиць в будинку гуляє шумна компанія: звідти, за словами заявника, долинають крики та чути різкий специфічний запах, схожий на дим від куріння марихуани. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. У квартирі, де проживає 48-річний раніше судимий мукачівець, міліціонери застали веселу компанію у складі самого господаря помешкання та двох жителів міста віком 34 та 26 років. Молодики саме покурювали "травку", про що красномовно свідчили знайдені в квартирі близько 36 грамів марихуани та півторалітрова пластикова пляшка з фольгою на горловині і залишками анаші (так званий бульбулятор). Як з'ясувалося, «наркоту» приніс друзям молодший зі згаданих гостей.

Ще двоє любителів “кайфу”, цього разу 16-річні юнці, потрапили в поле зору мукачівських правоохоронців неподалік адмінбудівлі одного з місцевих вузів. Хлопці поводилися якось підозріло, а при наближенні наряду патрульної служби спробували накивати п'ятами. Дорогою один із них викинув на землю якийсь пакет. Утікачів наздогнали, перевірили вміст їхніх кишень, підібрали й викинуту річ. У паперовому згортку знаходилось п'ять грамів марихуани та два “бульбулятори”. Затриманими виявилися місцеві хлопчаки.

Реклама

Дільничні та “бнонівці” Мукачівського райвідділу викрили ще одного любителя анаші - 25-річного жителя одно із сіл району. Молодик явно не сподівався на вечірній візит стражів порядку, оскільки не встиг сховати паперовий згорток із сімома грамами марихуани та “бульбулятор”, які лежали прямо на столі у спальній кімнаті. Аналогічну кількість зеленого дурман-зілля вилучили свалявські дільничні у 22-річного жителя райцентру. Хлопця доставили у райвідділ для складання адмінпротоколу.

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомив Володимир Павлюх, ВЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно