Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Прикарпатські міліціонери “вичислили” кавказьких “домушників” аж у Мукачеві

Прикарпатські міліціонери “вичислили” кавказьких “домушників” аж у Мукачеві

Прикарпатські міліціонери “вичислили” кавказьких “домушників” аж у Мукачеві
Наприкінці вересня цього року оперативники карного розшуку прикарпатської міліції, працюючи над розкриттям низки квартирних крадіжок, скоєних на території Івано-Франківської області, вийшли на слід...

Наприкінці вересня цього року оперативники карного розшуку прикарпатської міліції, працюючи над розкриттям низки квартирних крадіжок, скоєних на території Івано-Франківської області, вийшли на слід злочинної групи, члени якої проживали в сусідній Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомили в CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області, внаслідок проведення спеціальної операції в місті Мукачево було затримано чотирьох іноземців, вихідців з кавказької республіки. В ході досудового слідства з'ясовано причетність раніше судимих осіб до вчинення кваліфікованих квартирних крадіжок й у інших областях. Усі підозрювані зараз перебувають під вартою.

Що цікаво, в ході проведення оперативно-розшукових заходів івано- франківські оперативники настільки глибоко "вкопалися", що виявили "наростки" зародження іншої злочинної групи з чотирьох осіб. У цьому разі, як згодом з'ясувалося, міліціонери випередили зловмисників, котрі лише згуртувалися для скоєння злочинів. Хтозна, якими були б масштаби їх злочинної діяльності, адже за нетривалий час вони таки встигли вчинити три квартирні крадіжки – одну в Івано-Франківську, інші два злочини – у Хмельницькій області.

Реклама

Затриманими виявилися двоє громадян кавказької республіки, один з яких має реєстрацію в Донецьку, а також двоє громадян України з Івано- Франківщини та Тернопільської області. Усі члени інтернаціонального злочинного квартету – раніше судимі за крадіжки. На час провадження досудового слідства вони перебуватимуть під вартою у слідчому ізоляторі.

У фігурантів кримінальної справи вилучено частину речових доказів і, що цікаво, спеціальні інструменти, тобто знаряддя, за допомогою яких вони виламували серцевини замків. Найстаршому арештованому 42 роки, наймолодшому – 30.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно