Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Член Мукачівської ТВК пов’язує підпал свого авто з ситуацією у санаторії “Перлина Карпат”

Член Мукачівської ТВК пов’язує підпал свого авто з ситуацією у санаторії “Перлина Карпат”

Член Мукачівської ТВК пов’язує підпал свого авто з ситуацією у санаторії “Перлина Карпат”
28 жовтня близько 1 години ночі у Мукачеві горів автомобіль члена Мукачівської районної ТВК від Народної партії Степана Сікори. У автомобіля Mitsubishi Lancer С згоріла передня частина, пошкоджено...

28 жовтня близько 1 години ночі у Мукачеві горів автомобіль члена Мукачівської районної ТВК від Народної партії Степана Сікори. У автомобіля Mitsubishi Lancer С згоріла передня частина, пошкоджено моторний відсік.

ВІДЕО ДНЯ

Член Мукачівської ТВК пов’язує підпал свого авто з ситуацією у санаторії "Перлина Карпат"

Як розповів Степан Сікора, тієї ночі він повертався із засідання ТВК, яке закінчилося о 12.00, припаркував авто біля будинку та поставив на сигналізацію. Буквально за 20 хвилин почув, як спрацювала сигналізація, а машина горить. "Було дуже чути запах дизпалива, розбите скло. Моя думка – це підпал, – зазначив Степан Сікора. – Підозрювати можна багатьох, але правоохоронні органи розберуться у цій справі".

Реклама

За словами постраждалого, неприємний факт не слід пов’язувати з політикою. Степан Сікора каже, що швидше це пов’язано з ситуацією у санаторії "Перлина Карпат" (С.Сікора – колишній директор санаторію, - ред.). Установа певний час потерпала від рейдерських атак, а минулого року була закрита після випадку з масовим отруєнням дітей.

"До сьогодні не доведено, що отруєння було, санаторій закритий, руйнується, борги сягають більше 4 млн грн", – прокоментував Степан Сікора.

Реклама

У міліції наразі даний інцидент не коментують.

Водночас, як повідомив кореспонденту помічник начальника Головного управління МНС у Закарпатській області Федiр Фiлiп, пожежу зафіксовано за двi хвилини до першої ночi.

Унаслідок пожежi у автомобіля Mitsubishi Lancer С пошкоджено салон автомобіля та моторний вiдсiк. Збиткiв завдано на 50 тис.грн. Причина пожежi з'ясовуються.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно