Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві затримали іноземних наркоторговців

У Мукачеві затримали іноземних наркоторговців
В одному з мікрорайонів Мукачева, поблизу престижного ресторану випадкові перехожі стали свідками дивного дійства, схожого на кадри із сучасних бойовиків. Насправді ж це співробітники закарпатського...

В одному з мікрорайонів Мукачева, поблизу престижного ресторану випадкові перехожі стали свідками дивного дійства, схожого на кадри із сучасних бойовиків. Насправді ж це співробітники закарпатського УБОЗу специально з бійцями спецпідрозділу «Сокіл» та працівниками ДАІ затримували двох наркоторговців - громадян Угорщини та Болгарії. Під час огляду «Мерседеса», в якому вони перебували, виявили та вилучили 183 таблетки рожевого кольору, тобто психотропні засоби. Частину пігулок один із підозрюваних тримав у кишені, інша, що знаходилася у поліетиленовому пакеті, була схована в салоні авто за підколінником заднього сидіння.

ВІДЕО ДНЯ

Ще одного, цього разу мукачівського, «наркоділка» затримали працівники патрульної служби Мукачівського МВ УМВС. Молодик, а ним був 28-річний місцевий житель, прогулювався нічними вулицями міста з великим рюкзаком за плечима. Саме на цю ношу і звернули увагу правоохоронці. Коли патрульні попросили показати вміст рюкзака, молодик помітно занервував, а далі став утікати. Його наздогнали й подальшу розмову довелося продовжити у міліції. Пізніше з’ясувалося: мукачівець мав у кишені вісім грамів марихуани, а в рюкзаку – частину власної нарколабораторії, зокрема очищений (технічний) бензин, кристалічний йод, червоний фосфор, коробку з первентином.

Довідка: Первентин - це вітчизняна назва метамфетаміна. Первентин (метамфетамін) заборонений законом і відноситься до класу кокаїну і інших потужних вуличних наркотиків. Ось його найбільш поширені вуличні назви: вінт, лід, фен, меф, амфа, фенамін, метамфетамін, фєня, крейда, швидкість і СНІД. Первентин (метамфетамін) недорогий наркотик, який досить легко виготовити кустарним способом, тому він досить поширений у певному середовищі. Первентин – ходовий «товар» на вечірках у нічних клубах.

Реклама

На запитання звідки все це «добро» і для чого призначалося, затриманий без вагань відповів, буцімто йод і фосфор добуті ним власноруч через хімічні реакції. Кристалічний йод - зі звичайного рідкого, який можна придбати в аптеках, а червоний фосфор - із сірників. Проти молодого студента порушена кримінальна справа. Виявляється, він неодноразово неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за подібні злочини. Батьки студента не підозрювали, що син знову взявся за старе.

Потрапив у поле зору міських правоохоронців і батько двох неповнолітніх дітей, яких він виховує самотужки. Річ у тім, що чоловік поруч зі своїм помешканням влаштував невеличку оранжерею, де у пластмасових вазонах для квітів вирощував коноплі. Працівники сектору БНОН Мукачівського МВ УМВС вилучили у нього дев’ять кущів цієї рослини, а ще напівсухі листки конопель, готові для вживання та сім зерен насіння марихуани. Наразі вирішується питання про міру покарання.

Реклама

Наталія Машіко

Джерело: ГУМВС України в Закарпатській області

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно