Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Мукачеві рідний син підпалив мамину хату

В Мукачеві рідний син підпалив мамину хату
Цікава історія трапилася в Мукачеві. 24-річний місцевий житель, хоча й не перебуває на психіатричному обліку, проте з психікою в хлопця явно не все гаразд. Одружений, виховує сина. Проте з дружиною...

Цікава історія трапилася в Мукачеві. 24-річний місцевий житель, хоча й не перебуває на психіатричному обліку, проте з психікою в хлопця явно не все гаразд. Одружений, виховує сина. Проте з дружиною живуть окремо, бо вона не змогла зійтися характером із свекрухою. Син через це часто сварився з матір’ю, обіцяючи частенько “усіх спалити” та покінчити життя самогубством (якось навіть різав собі живіт уламками скла). Молодик не зловживає алкоголем, правда, полюбляє випити пиво. А коли перебере зайвого, стає неадекватним.

ВІДЕО ДНЯ

Кілька днів тому Володимир знову зчинив сварку з мамою. Почав з того, що його дружина прийде жити до них. Однак мати була категорично проти невістки.

- Ну, тоді я спалю хату! - з цими словами розлючений син пішов з дому. Коли повернувся ввечері, в будинку був лише молодший брат. Володимир вигнав його з хати й... узявся за сірники. Спершу запалив мамине ліжко, далі своє. Полум’я швидко перекинулося на інші речі, а невдовзі запалав весь будинок (пожежа завдала збитків на суму 20 тисяч гривень).

Реклама

Почекавши, доки розгориться як слід, палій кинувся на вулицю. Але далеко не втік. Перескочивши через паркан, видряпався на височенну, метрів 30, телевишку поруч з їхнім будинком. Там і просидів понад дві з половиною години. Час від часу кричав згори матері: “Бачиш, що ти натворила? Я зараз кинуся донизу, бо не хочу так жити!”

Як не просили дебошира заспокоїтися й злізти зі стовпа (і дружина, і рідний дядько), проте він на жодні вмовляння не реагував. Тільки тоді, коли закінчилися цигарки, сам зліз. Де його і затримали міліціонери...

Реклама

Палія наразі відправили на обстеження у Берегівську психіатричну лікарню, повідомляє командир патрульної роти Мукачівського міськвідділу міліції майор Михайло Джумурат. Після вердикту лікарів вирішуватиметься його подальша доля.

Володимир Павлюх

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили в прес-службі ГУМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно