Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівського школяра знайомий “розвів” на велосипед

Мукачівського школяра знайомий “розвів” на велосипед
У службовий кабінет оперативників Мукачівського міського відділу міліції днями звернувся зі своєю проблемою 14-річний місцевий школяр. Судячи з розповіді хлопця, він став жертвою власної довірливості...

У службовий кабінет оперативників Мукачівського міського відділу міліції днями звернувся зі своєю проблемою 14-річний місцевий школяр. Судячи з розповіді хлопця, він став жертвою власної довірливості і співчутливості. Щиро прагнучи допомогти своєму старшому товаришу, юнак позичив йому велосипед, але зухвалець не тільки не повернув чужу річ, а й без дозволу перепродав її.

ВІДЕО ДНЯ

Потерпілий розповів правоохоронцям, як кілька днів тому зустрів у місті поблизу автомийки свого 22-річного знайомого. Перекинулися кількома словами, і тут старший приятель попросив у молодшого дозволити йому на один день покористуватися його двоколісним транспортним засобом. При цьому молодик став, як то кажуть, «давити на жалісливість», мовляв: у нього вагітна дружина, яка зараз лежить в лікарні, багато невирішених справ, тож без транспорту йому ніяк не обійтись. Довірливий юнак, не вагаючись, позичив свій велосипед, правда, при умові, що наступного дня той поверне його власність.

Однак позичальник наступного дня не з’явився. Відчувалося, що він уникає зустрічі і навіть не передзвонив хлопцеві, а продовжував спокійнісінько роз’їжджав на чужому велотранспорті по Мукачеві. Коли юнак не на жарт розхвилювався і забив тривогу, зухвалець по телефону повідомив, мовляв: нехай хлопець забуде про свій «велик», бо він його перепродав своєму знайомому власнику Інтернет-кафе.

Реклама

Вихід з цієї ситуації школяр швидко знайшов - звернувся до правоохоронців м.Мукачева. Як пізніше з’ясували працівники міліції, Василь вже неодноразово конфліктував із Законом, навіть був судимий за важкі корисливі злочини. Покупця, якому спритний шахрай збув велосипед, мукачівські оперативники невдовзі відшукали, незаконно привласнену чужу річ повернули справжньому господареві. Зловмисника затримали. За його словами, ідея продати велосипед виникла внаслідок життєвої необхідності - йому конче потрібні були гроші. За чужу річ виручив аж 150 гривень. Гроші витратив на пиво та цигарки. Наразі подробиці справи вивчає слідство, за цим фактом порушена кримінальна справа.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ ГУМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно