Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

35-річний чоловік вирощував коноплю на материнському городі

35-річний чоловік вирощував коноплю на материнському городі
Вже багато років в Закарпатській області та зокрема в Мукачівському районі працівники правоохоронних структур борються з проблемою, такою, як конопля. Раніше люди вирощували коноплю і з неї...

Вже багато років в Закарпатській області та зокрема в Мукачівському районі працівники правоохоронних структур борються з проблемою, такою, як конопля. Раніше люди вирощували коноплю і з неї виготовляли полотно, але часи змінилися вирощувати вищезгадану рослину заборонено, бо для декого це прибуткове надходження коштів, або понівечать життя собі, а також тим кому - розповсюджують наркотичні речовини.

ВІДЕО ДНЯ

Нещодавно під час відпрацювання в одному з сіл Мукачівського району 55-и річної жительки між овочевими культурами рослин працівниками Мукачівського райвідділу міліції виявлено 18 стебел коноплі. Та як виявилося господарка дому не була в курсі про дані рослини, а займався вирощуванням 35 річний син. Спочатку він говорив матері та працівникам міліції, що то кулінарна приправа. Та дані рослини вилучено та направлено на експертизу. А громадянина буде покарано за вирощування так - званої «приправи до кухні».

Марія Лях

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно