Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві підлітки викрадають автомобільні фари

У Мукачеві підлітки викрадають автомобільні фари
Мукачівська молодь не краде цукерки, печиво, чи-то морозиво - сьогодні окремі підлітки «працюють» на замовлення. Володимир закінчив дев'ятий клас позаминулого року. Після закінчення, як більшість...

Мукачівська молодь не краде цукерки, печиво, чи-то морозиво - сьогодні окремі підлітки «працюють» на замовлення.

ВІДЕО ДНЯ

Володимир закінчив дев'ятий клас позаминулого року. Після закінчення, як більшість дев'ятикласників, вирішив продовжити навчання в одному з професійно-технічних училищ Мукачева. Та з навчанням у молодого хлопця не склалось. Після першого ж курсу покинув науку. Як стверджує мукачівець, він і його молодша сестра живуть одні з матір'ю, то для сім'ї потрібні були гроші. На підприємство, з якого потрапив на лаву підсудних, влаштувався зовсім недавно, там він підробляв мийником автомобілів.

Одного дня, до них на мийку потрапив автомобіль марки "Mitsubishi Lancer" - автівка не з дешевих. Андрій, товариш Володимира, під час мийки автомобіля розбив протитуманну фару, вартість якої в межах 1700 грн. Хлопець від безвиході, звернувся до товариша за допомогою. Тоді вони вирішили, що неодмінно знайдуть такий автомобіль, вкрадуть фару і хазяїн нічого не помітить. За цю "роботу" досвідченіший і старший хлопець пообіцяв малолітньому Володимирові 500 грн. Звісно, хлопець погодився.

Реклама

Машину вони довго не шукали - підібрали, яка підходила і за маркою, і за кольором. Не була перепоною для молодих мукачівців ні огорожа, за якою стояв автомобіль, ні сигналізація. Близько 23.00 год. Володимир перескочив загороду (Андрій стояв на "шухері"), професійно зняв протитуманну фару і сітку до неї. Перекинувши спочатку вкрадену річ, сам намагався перескочити перепону. Під час цього заняття юнака помітили працівники патрульної служби Мукачівського міського відділу – ст.сержант Михайло Ісак та сержант міліції Сергій Зорін. Хлопцеві діватись було нікуди і Андрій, якому по суті потрібна була ця фара, незрозуміло кудись зник. У малолітнього зловмисника уважними патрулями одразу було вилучено і викрутку – знаряддя яким хлопець знімав запчастину.

На місце скоєння злочину нарядом патрульної служби було викликано слідчо-оперативну групу. Хлопець зізнався у скоєному, хоча довго не хотів "здавати" свого соратника. За фактом крадіжки проти молодого хлопця порушено кримінальну справу. Триває досудове слідство.

Реклама

Наталія Машіко

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно