Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Великих Лучках злодій "почистив" касу сільської крамниці

У Великих Лучках злодій "почистив" касу сільської крамниці
У селі Великі Лучки на Мукачівщині функціонують кілька приватних магазинів, де місцеві люди можуть придбати продукти та інший необхідний крам. Одна з таких крамниць розташована на узбіччі села, збоку...

У селі Великі Лучки на Мукачівщині функціонують кілька приватних магазинів, де місцеві люди можуть придбати продукти та інший необхідний крам. Одна з таких крамниць розташована на узбіччі села, збоку від інших. Того дня покупців у магазині було небагато, і продавець, зачинивши вхідні двері, вийшла у справах на вулицю. Коли ж невдовзі повернулася, то виявила: в магазині побували непрохані гості. З касового апарата, шухляда якого була відчинена навстіж (а вона ж її зачиняла перед своїм відходом), зникла вся денна виручка, загалом 3688 гривень!

ВІДЕО ДНЯ

Жінка спершу походила по довколишніх магазинах, цікавилася, чи не бачили колеги-продавці когось підозрілого того дня біля магазину. Але коли власне розслідування не увінчалося успіхом, довелося звертатися по допомогу в міліцію.

Розслідуванням справи про зникнення грошей з магазину в Лучках зайнялися сільський дільничний Іван Гелетей та оперуповноважений карного розшуку райвідділу міліції Ярослав Петьовка. З показань очевидців та з власних джерел міліціонери невдовзі довідалися: біля магазину на момент скоєння крадіжки вештався якийсь смаглявий підліток. У селі знаходиться табір, тож правоохоронці в першу чергу завітали туди, і невдовзі коло пошуків звузилося навколо 18-річного тамтешнього юнака. Незважаючи на юний вік, хлопець вже притягався раніше до кримінальної відповідальності, має за плечима судимість. Спершу, як то часто буває, підозрюваний всіляко відпирався, мовляв: у магазині того дня не був, нічого не крав і таке інше. Проте припертий, так би мовити, до стінки зібраними доказами зізнався й розповів, як усе було.

Реклама

Виявляється, запримітивши, що продавщиця вийшла з магазину, спритний злодій, який вештався поблизу, миттєво протиснувся у відчинене вікно (сам він невисокий на зріст і худорлявої статури), забравши з касового апарата гроші. Виліз тим же шляхом і поплентався додому. Хоча надворі було ще світло (близько дев’ятнадцятої години вечора), проте дорогою йому ніхто не траплявся. Вдома поцуплені гроші віддав мамі. А та, хоча й здогадалася, що гроші нажиті нечесним способом, однак сину не дорікнула... Навіть більше – пізніше з’ясується, що частину цієї суми, близько шестисот гривень, жінка витратила на покриття боргів за куплений “на бороду” товар в інших магазинах села. Решту краденого вилучила міліція.

За фактом скоєння крадіжки з проникненням у приміщення (ст.185 ч.3 Кримінального кодексу України) порушено кримінальну справу, - повідомляє в.о. начальника карного розшуку Мукачівського райвідділу міліції майор Василь Тромпак. Слідство повинно з’ясувати можливу причетність затриманого молодика до скоєння інших аналогічних злодіїв.

Реклама

Володимир Павлюх, ВЗГ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно