Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві затримали міжнародного злочинця

У Мукачеві затримали міжнародного злочинця
10 серпня оперативники прикарпатського УБОЗу спільно зі спецпідрозділом «Сокіл» затримали 23-річного тисменичанина Н., якого свого часу було оголошено у міжнародний розшук. Про це повідомили у...

10 серпня оперативники прикарпатського УБОЗу спільно зі спецпідрозділом «Сокіл» затримали 23-річного тисменичанина Н., якого свого часу було оголошено у міжнародний розшук.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомили у прес-службі УМВС в області.

Тривалий час злочинець переховувався, і лише нещодавно встановили, що розшукуваний перебуває у місті Мукачеві на Закарпатті. Наразі чоловік перебуває під вартою і невдовзі постане перед судом. Власне, інші п’ятеро членів злочинної групи вже засуджені, деякі з них вже відбули покарання у місцях позбавлення волі.

Реклама

Довідка.

У серпні 2004 року правоохоронці знешкодили злочинну діяльність організованої злочинної групи, яка скоювала розбійні напади на території Івано-Франківщини. Резонансним був злочин у Рожнятові, коли розбійники вдерлися на складське приміщення. Внаслідок чого насильницькою смертю загинув сторож, який охороняв підприємство. Коли зловмисники посеред ночі увірвалися всередину магазину, чоловік спробував завадити пограбуванню. З ним жорстоко розправилися. Розбійники завантажили у бус побутові прилади загальною вартістю майже 14 тисяч гривень.

Реклама

Невдовзі працівники міліції встановили особи усіх учасників розбійного нападу, а також було з’ясовано причетність членів організованої злочинної спільноти до інших тяжких злочинів. Перед судом постали п’ятеро активних учасників ОЗГ, натомість ще двох зловмисників було оголошено у розшук.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно