Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У помешканні мукачівця виявили зброю і марихуану

У помешканні мукачівця виявили зброю і марихуану
Під час санкціонованого обшуку в помешканні одного з жителів Мукачева, який, до речі, вже не раз попадався за порушення чинного законодавства, навіть відбував реальний строк за гратами, працівники...

Під час санкціонованого обшуку в помешканні одного з жителів Мукачева, який, до речі, вже не раз попадався за порушення чинного законодавства, навіть відбував реальний строк за гратами, працівники карного розшуку міського відділу міліції виявили і вилучили тут чимало зброї.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема металевий телескопічний розсувний кийок (завдовжки 30 см у складеному вигляді, а 68 см у розкладеному). Його мукачівець зберігав у скрученому рулоні шпалер на кухні так, що й не здогадаєшся відразу. Окрім цього, чоловік тримав у хаті старовинний пістолет без напису та номерного позначення, покритий лаком. Правоохоронці, звісно, поцікавилися походженням небезпечних іграшок. Пістолет, пояснив власник, він буцімто знайшов у річці Латориці під мостом, а кийок виготовив власноруч. Обидва предмети з "колекції", за словами господаря, мали слугувати окрасою квартири і висіти на стіні. Правда, чому вони досі там не висіли, питання – риторичне.

На цьому заборонені знахідки у цій оселі не закінчилися. На кухні між спеціями чоловік - зберігав марихуану, яку, з'ясувалося, він нерідко полюбляв вживати. Дивує, що дружина ніколи не зауважувала за своїм благовірним незаконних пристрастей. До речі, як стверджує мукачівець, кущ конопель йому також нібито випадково потрапив на очі і поблизу тієї ж Латориці.

Реклама

Наталія Машіко

Джерело: Прес-служба Мукачівського МВ ГУ МВС України в Зака

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно