Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівці підзаробляли збутом наркотиків

Мукачівці підзаробляли збутом наркотиків
Як повідомили інтернет-видання “Панорама Мукачева” в прес-службі Мукачівського МВ ГУМВС України в Закарпатській області, коли в чоловіка нема доходу, він починає шукати вихід з критичної ситуації....

Як повідомили інтернет-видання “Панорама Мукачева” в прес-службі Мукачівського МВ ГУМВС України в Закарпатській області, коли в чоловіка нема доходу, він починає шукати вихід з критичної ситуації. Вихід завжди є і не обов’язково з кримінальним присмаком, яким скористалася група мукачівців.

ВІДЕО ДНЯ

Під час оперативно-розшукових заходів оперуповноважені відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міськвідділу міліції натрапили на трьох зловмисників, які збували наркотичну речовину і крали барсетки з автомобілів.

Організатором був 43-річний Василь, який з марихуаною і екстракційним опієм, тобто «ширкою» вже не один рік на «ТИ». Коли в поле зору працівників міліції потрапив цей чоловік, «злочинний клубок» почав потроху розплутуватись. Разом з ним працювали ще двоє мукачівців: 25-літній був посередником (підшукував клієнтів і зв’язувався з ними), а третій 37-річний вдома вирощував марихуану для продажу.

Реклама

Найстаршому з чоловіків, організатору цих махінацій підсобляла ще й громадянська дружина, яка теж, разом з ним «підсіла» на наркотики. ЇЇ ж син також «проходив» по кримінальній справі Мукачівського міського відділу за незаконний збут наркотиків. Цей «бізнес» для них став сімейним. Наймолодший – посередник, пояснює, що на заводі, де він працює слюсарем – мізерні зарплати і прокормити малолітню дитину і дружину він невзмозі, тому й почав «підзаробляти» у такий спосіб.

На превеликий жаль всі троє виявились раніше засудженими за крадіжки, розбої і навіть незаконне виробництво, виготовлення, придбання і зберігання наркотичних засобів. Та не допомогло їм це залишити свій злочинний промисел.

Реклама

Крім того, Василь разом зі своїм 35-літнім другом, також наркоманом (обоє стали на облік наркодиспансеру м.Мукачева) у продуманий і перевірений спосіб викрадали барсетки та інші цінні речі з припаркованих автомобілів.

«Машину-жертву» обирали з недорогих, на яких не було встановлено сигналізації. Один стояв на «шухері», інший підходив і пробивав праве колесо. Дочекавшись поблизу машини хазяїна, коли той почав замінювати колесо, один стеріг за плечима водія, інший через незачинені двері проникав у автівку і витягував барсетку з грошима, мобільними телефонами або іншими коштовними речами.

Проти всіх зловмисників порушені кримінальні справи за ст. 185 част.2 і ст.307 част.1. Наразі їм загрожує за крадіжки - позбавлення волі на строк до 5 років, а за незаконні махінації з наркотичними засобами від 3 до 8 років.

Реклама

Таким чином, працівниками Мукачівського міського відділу міліції перекрито ще один канал розповсюдження наркотичної речовини по м.Мукачеву й області загалом, викрито й припинено діяльність, хоч невеликої, але групи наркоділків. Та чи стане це уроком для інших любителів легкої наживи?

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно