Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівському дальнобійнику не вистачило 950 літрів пального

Мукачівському дальнобійнику не вистачило 950 літрів пального
«Мукачево-Донецьк» - за таким маршрутом відправився водій-дальнобійник на своїй фурі «Мерседес-Бенц» у відрядження. Господар, дбаючи про свого робітника, заправив машину на 950 літрів пального, якого...

«Мукачево-Донецьк» - за таким маршрутом відправився водій-дальнобійник на своїй фурі «Мерседес-Бенц» у відрядження. Господар, дбаючи про свого робітника, заправив машину на 950 літрів пального, якого б мало вистачити, за його підрахунками, на цілий рейс. Та не так сталося. Спека, літні пляжі спокусили водія, а горшей не вистачало, от і вирішив підзаробити на власнику автомобіля.

ВІДЕО ДНЯ

Для зручності у дорозі кожен водій фірми, на якій працює підприємливий мукачівець, має катрку для розрахунку на автозапрвних станціях по всій Україні. Так як йому дизпаливо було не потрібне, чоловік поблизу автозаправок підшуковував клієнтів на дизпаливо з картки. У такий спосіб вдалося йому продати 500 літрів дизельного топлива. Коли по роздруківках, власник автоперевізного товариства дізнався про махінації свого водія, звернувся із заявою до правоохоронців Мукачівського МВ ГУМВС. Наразі по горе-водію триває службова перевірка. На цей час встановлено, що 1800 літрів пального, яке розтратив дальнобійник, використані не за призначнням, адже пояснити куди вони зникли водій поки що не може. Наразі проти чоловіка порушена кримінальна справа за ст.191,част.1 «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем».

Про це інтернет-видання “Панорама Мукачева” повідомили в прес-службі Мукачівського МВ ГУМВС України в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно