Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві жінку покусала рідна донька

У Мукачеві жінку покусала рідна донька
Незвичне повідомлення отримали днями працівники чергової частини Мукачівського МВ ГУМВС України в Закарпатській області. Телефонувала 45-річна місцева жителька, аби поскаржитися на власну...

Незвичне повідомлення отримали днями працівники чергової частини Мукачівського МВ ГУМВС України в Закарпатській області. Телефонувала 45-річна місцева жителька, аби поскаржитися на власну доньку.

ВІДЕО ДНЯ

За словами заявниці, остання її покусала. Виїхавши на місце пригоди, правоохоронці застали таку картину: 27-річна жінка, мати малолітніх дітей, була зачинена в кімнаті, тому що вона кидалась на свою матір і до крові покусала її. Жодні вмовляння не могли заспокоїти її, навіть присутність двох синів. А засмутило молодицю те, що мати попросила прибрати в квартирі. Літня жінка напередодні їздила на дачу, де пробула чотири дні. За цей час донька влаштувала у хаті справжній безлад – тут валялися пляшки з-під пива, розкидані речі тощо. На неодноразові прохання матері молодша господиня не реагувала. Відтак їй набридло вислуховувати такі нарікання, і вона накинулася матері на шию. Покусана жінка вибігла на вулицю і викликала працівників міліції. Лише побачивши міліцейську форму кусюча пані заспокоїлась. Травмована внаслідок такої небаченої агресії мукачівка отримала направлення на судово-медичне обстеження.

Про це інтернет-видання “Панорама Мукачева” повідомили в прес-службі Мукачівського МВ ГУМВС України в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно