Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині підліток отруївся горілкою

На Іршавщині підліток отруївся горілкою

Серед ночі 12-річний хлопець із села Загаття, що на Іршавщині, із симптомами алкогольного отруєння звернувся за медичною допомогою. Як з′ясувалося, підлітка пригостив горілкою старший товариш.

ВІДЕО ДНЯ

Про неповнолітнього лікарі повідомили до Іршавського райвідділу міліції. В лікарню прибула слідчо-оперативна група, - інформують в Іршавському МВ УМВС.

Правоохоронці з′ясували, що напередодні неповнолітнього запросив на черешні знайомий. Пригостив не тільки черешнями, а ще й горілкою. Коли юнак повернувся додому, йому стало зле. Після цього рідні відвезли його до приймального відділення райлікарні.

Реклама

На даний час стан здоров′я підлітка задовільний, загрози життю немає.

Обставини отруєння неповнолітнього з′ясовують правоохоронці. Вони проводять перевірку, чи раніше були аналогічні факти вживання спиртних напоїв неповнолітнім із дорослими.

Реклама

Як прокоментував начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко, дану подію внесено до Єдиного обліку. Батьків неповнолітнього буде  притягнення  до відповідальності  за ч.1 ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов′язків щодо виховання дітей). А  дорослого товариша - за ст.180 Кодексу України про адміністративні правопорушення (доведення неповнолітнього до стану сп’яніння). За це передбачено накладення штрафу.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно