Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатця засудили через крадіжку контейнерів

Протягом січня-лютого місяця до Іршавського райвідділу міліції були  три звернення керівництва комунального підприємства міста про крадіжку сміттєвих контейнерів із майданчиків, які знаходяться біля багатоповерхівок у м.Іршава. Один такий металевий контейнер коштував 1250 гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Крадій забирав контейнер, а сміття з нього висипав просто на майданчик біля будинку. Вранці комунальникам доводилось після зловмисника ще й прибирати, - повідомили у Іршавському РВ УМВС.

Працівники карного розшуку, опитавши мешканців багатоповерхівки, отримали інформацію відносно 42-річного мешканця с.Боржавське Виноградівського району. Чоловік цей приїздив на автомобілі марки «ГАЗ-2705» до м.Іршава продавати овочі. Коли повертався з базару додому, то крав з-під багатоповерхівок в місті металеві контейнери для сміття, які віз машиною додому. Таким чином злодій встиг вкрасти в чужому місті три контейнери. Цим самим він заподіяв комунальному підприємству  збитків на суму 7500 гривень.

Реклама

Крадені контейнери виноградівець привозив на свою земельну ділянку у с.Боржавське, аби тримати в них зерно.

За даним фактом міліція розпочала кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена повторно).

Реклама

Після завершення розслідування справу направили до Іршавського суду.  Підсудний свою вину визнав і компенсував заподіяні місту збитки. Суд врахував його щире каяття, позитивну характеристику за місцем проживання й призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на три роки з іспитовим терміном два роки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно