Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Рахівщині троє зловмисників пограбували та згвалтували жінку

На Рахівщині троє зловмисників пограбували та згвалтували жінку

У Рахівський райвідділ міліції звернулася із заявою 41-річна жителька одного з сіл Рахівського району. Потерпіла розповіла, що близько першої години ночі її перестріли на вулиці рідного села троє молодиків. Спершу зловмисники пограбували її, відібравши велосипед, мобільний телефон та гроші. А далі один із нападників ще й згвалтував жінку.

ВІДЕО ДНЯ

Оговтавшись від пережитого стресу, потерпіла звернулася в міліцію. Одного з нічних нападників правоохоронці затримали за місцем його проживання. Ним виявився раніше судимий житель села В.Водяне Рахівського району. В нього вилучено речовий доказ – украдений велосипед жінки, - стверджують у Рахівському РВ УМВС.

Іншого нападника, того, що згвалтував потерпілу, затримали вже тячівські міліціонери за інформацією своїх рахівських колег. Зловмисник намагався втекти, аби уникнути відповідальності. Зняли його просто з рейсового автобуса на території Тячівського району. Гвалтівником виявився 26-річний житель В.Водяного, який на даний час перебуває під слідством за скоєння іншого пограбунку.

Реклама

Третього учасника нічного нападу на жінку розшукують, особу його вже встановлено.  

- Нам вдалося затримати гвалтівника на території сусіднього Тячівського району за кілька годин після отриманого повідомлення про злочин, - повідомив начальник Рахівського райвідділу міліції Людвіг Файт. - Завдяки спільній злагодженій роботі правоохоронців Тячівського та Рахівського районів злочинця буде притягнуто до кримінальної відповідальності.    

Реклама

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.186 (Грабіж) та ст.152 (Згвалтування) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно