Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві матір побила свого 12-річного сина

41-річна мукачівка вирішила провчити сина за те, що він викинув її пляшку горілки. За це вона побила сина. Лікарі діагностували у підлітка легкі тілесні ушкодження. Правоохоронці по даному факту відкрили кримінальне провадження.

ВІДЕО ДНЯ

Жінка накинулася на 12-річного сина за те, що він зробив матері зауваження, що та п’є і викинув пляшку горілки, - повідомили у Мукачівському МВ УМВС.

Вона била дитину руками по голові, - розповідає слідчий міськвідділу міліції Михайло Анталовський.- Того дня жінка покликала сина до себе в гості, так як батько вигнав жінку з дому. Під час розмови коли син вкотре наголосив матері щодо її пристрасті до алкоголю, жінка почала кричати, а згодом й бити сина...

Реклама

Підліток одразу розповів про це батькові, який відвів хлопця до лікаря. Судово-медична експертиза у результаті констатувала у потерпілого легкі тілесні ушкодження.

Як розповідає Михайло Михайлович мукачівка ніде не працює, має двох дітей: сина та доньку. Проте жінка ніколи не переймалася їх вихованням, не доглядала за ними і вже довгий час випиває. Як стало відомо 9 червня горе-матір позбавили батьківських прав.

Реклама

Стосовно жінки слідчий міськвідділу міліції відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно