Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Жорстоке побиття жінки в Берегові: одного зловмисника затримано, іншому вдалося втекти

Жорстоке побиття жінки в Берегові: одного зловмисника затримано, іншому вдалося втекти

Жорстоке побиття жінки в Берегові: одного зловмисника затримано, іншому вдалося втекти

Нещодавно до Берегівського райвідділу міліції із заявою про побиття звернулася 33-річна берегівчанка. 

ВІДЕО ДНЯ

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонери з’ясували, що біля 22.00 години 33-річна мешканка м.Берегово поверталася додому. Коли жінка знаходилася за кількасот метрів від власного будинку до неї наблизилися двоє незнайомців, які запропонували їй піти з ними аби розважитися. Почувши відмову незнайомці розлютилися та почали лупцювати жінку, – зазначає Берегівський РВ УМВС. 

Крики про допомогу почув сусід, який покликав чоловіка потерпілої, саме це і злякало нападників, вони втекли. Щоправда зловмисники встигли нанести жінці тілесні ушкодження у вигляді, перелому щелепи та численних гематом. 

Реклама

За кілька днів співробітники карного розшуку встановили особи ймовірних нападників ними виявилися: 38-річний, раніше судимий житель місцевого табору та 52-річний мешканець ужгородського району. Однак обох по місцю проживання виявити не вдалось. 

«Слід» одного із зловмисників співробітники карного розшуку виявили у м.Львів. У сусіднью область виїхали двоє оперативників де і затримали підозрюваного. Втікача доставили до Берегівського райвідділу міліції, де слідчий, за ухвалою суду, обрав відносно нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.  

Реклама

На час вчинення хуліганства чоловік перебував під адміністративним наглядом, за систематичне порушення громадського порядку під час відбуття покарання з іспитовим терміном за вчинену у 2014 році крадіжку. 

- Зловмиснику повідомлено про обґрунтовану підозру у вчиненні ним одразу двох кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб) та ст. 395 (Порушення правил адміністративного нагляду) Кримінального кодексу України, - каже начальник Берегівського РВ міліції Микола Куриця.

Оперативниками проводиться ряд заходів спрямованих на розшук другого нападника.

Реклама

 

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно