Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородські правоохоронці затримали двох досвідчених автокрадіїв

Ужгородські правоохоронці затримали двох досвідчених автокрадіїв

Двоє молодиків, один з яких неповнолітній, скоїли в селі Оноківці Ужгородського району шість крадіжок та були затримані одразу після вчинення наступної.

ВІДЕО ДНЯ

Одним із крадіїв виявився 18-річний мешканець міста Ужгорода, а його спільник – 14 річний хлопчина з села Оноківці. Разом вони вчинили шість крадіжок з дачних будинків громадян у цьому населеному пункті. Йшовши «на діло» користувалися автомобілем, який і «засвітився» на останній крадіжці, - повідомили в Ужгородському РВ УМВС.

Вчинивши чергову крадіжку, яка стала для них останньою, потерпілий встиг запам’ятати авто, на якому зловмисники втікали з місця злочину та одразу ж повідомив правоохоронців. Працівники кримінальної міліції у справах дітей Ужгородського райвідділу міліції затримати крадіїв з викраденими речами, які хлопці не встигли збути.

Реклама

Слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) та ч.1 ст.304 Кримінального кодексу України (Втягнення неповнолітнього у злочинну діяльність) відносно 18-річного мешканець Ужгорода. Матеріали кримінальних проваджень з обвинувальним актом направлено до суду, який і обиратиме запобіжний захід за вчинені правопорушення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно