Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • За відмову надавати інтимні послуги, житель Миколаївщини жорстоко вбив закарпатку

За відмову надавати інтимні послуги, житель Миколаївщини жорстоко вбив закарпатку

За відмову надавати інтимні послуги, житель Миколаївщини жорстоко вбив закарпатку

Поблизу покинутої будівлі сільськогосподарського призначення в с. Чорноморка Очаківського району із зовнішніми ознаками насильницької смерті виявлено невпізнаний труп жінки. Правоохоронці встановили особу потерпілої та затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у причетності до скоєння вбивства.

ВІДЕО ДНЯ

Потерпіла - 40-річна мешканка Закарпатської області ще в березні 2015 року по телефону познайомилась із злочинцем через оголошення у ЗМІ, яке сама і розмістила, та на його запрошення приїхала до м. Очакова. 33-річний чоловік зустрів гостю та, поклавши її речі на велосипед, запросив прогулятись. По дорозі, проходячи повз безлюдну територію, зловмисник запропонував жінці «познайомитись поближче», але вона відмовилась та ще й, реагуючи на наполегливі домагання, пригрозила, що повідомить до міліції, – йдеться у повідомленні СЗГ УМВС України в Миколаївській області.

Зі слів чоловіка, який тільки півроку, як звільнився із місць позбавлення волі, де 12 років відбував покарання за скоєння вбивства, він злякався, що може знову опинитись там, звідки нещодавно прибув. Тому, діставши молоток, який возив із собою на випадок несправності транспортного засобу, зловмисник наніс кілька ударів потерпілій по голові. Слідчому він розповів, що для впевненості ще й почав душити її ременем.

Реклама

Переконавшись, що жертва не подає ознак життя, чоловік сховав закривавлений одяг, викинув знаряддя злочину та відправився додому. А обміркувавши подію, вирішив повернутися, щоб забрати багаж потерпілої та прикрити її тіло травою.

Труп загиблої виявили місцеві мешканці через декілька місяців. Коли оперативники встановили злочинця, він вже навіть встиг знайти бажаючих придбати речі вбитої ним жінки.

Реклама

Зловмисник затриманий працівниками міліції в порядку ст. 208 КПК України, йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України «Умисне вбивство», що карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Відносно чоловіка обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно