Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В одній із шкіл Мукачева ремонт поєднали з крадіжкою

В одній із шкіл Мукачева ремонт поєднали з крадіжкою

З настанням літнього періоду чимало навчальних закладів розпочинають проводити ремонтні роботи: облаштовувати класні приміщення, фарбувати підлогу, стіни, міняти систему опалення тощо. Для того, щоби підготувати до навчального року більш-менш якісно шкільний заклад, керівники шкіл запрошують відповідних фахівців. В одній із загальноосвітній шкіл міста над Латорицею під час проведення таких робіт трапився випадок, який не пройшов повз увагу правоохоронців.

ВІДЕО ДНЯ

- У нашій школі ми вирішили повністю поміняти систему опалення. – розповідає керівник школи Людмила Петрівна (з етичних міркувань ім’я по батькові змінено). – Ми найняли робітників фірми, щоб вони тут проводили вказані роботи. Старі труби повинні були здати в «Чермет» і згідно відповідних документів за це нам мали перерахувати гроші на рахунок школи. У суботу, коли працювали в навчальному закладі робітники, там знаходився тільки сторож. З його слів, робочі щось приносили, виносили, розвантажували, забирали. Словом, ніби йшов нормальний робочий процес. Один з робітників мав сумку. Сторож, подумав, що цей працівник фірми приніс у ній обід і не став її перевіряти. Насправді у цій сумці, як з’ясувалося, робітники виносили порізані трубки. Одного з них згодом зловила міліція, коли він хотів їх продати.

У Мукачівському міськвідділ міліції розповіли нашому виданню, що в одній з місцевих шкіл, робітники фірми під час заміни системи опалення викрали труби і хотіли їх продати, але порушників закону затримали оперативники. У своє виправдання робочі стали стверджувати, що вони просто хотіли заробити собі на каву. За цим фактом відкрито кримінальне провадження, а днями зловмисникам повинні оголосити підозру.

Реклама

Один із підозрюваних нашому виданню відмовився надати коментар.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно