Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві на березі Латориці юнак вкрав дві жіночі сумочки

У Мукачеві на березі Латориці юнак вкрав дві жіночі сумочки

24-річний чоловік поцупив дві жіночі сумочки з мобільними телефонами та золотим ланцюжком на місцевому пляжі р.Латориця у Мукачеві. Правоохоронці чоловіка спіймали, а крадені речі  вилучили.

ВІДЕО ДНЯ

Двоє дівчат, студенти Мукачівського державного університету відпочивали на місцевому пляжі у Мукачеві, пізніше дівчата пішли купатися, а речі свої залишили  без нагляду. Та коли повернулися, одна з них помітила, що зникла сумочка, в якій знаходився гаманець, мобільний телефон та золотий ланцюжок. Потерпіла одразу звернулася до мукачівських правоохоронців, – повідомляє Мукачівський МВ УМВС.

Через кілька днів до міліції з подібною заявою звернулася 35-річна львів’янка, яка приїхала погостювати до батька у Мукачево. Перебуваючи на місцевому пляжі жінка залишила свої речі на березі річки, а коли повернулася то виявила, що мобільного телефону та гаманця не стало.

Реклама

В ході проведення оперативно-розшукових заходів оперативники встановили особу причетну до цих крадіжок. Ним виявився 28-річний мешканець м.Сваляви, який зізнався у скоєному.

- Свалявець  приїхав до Мукачева на місцевий пляж відпочивати. У кишенях було порожньо, тож вирішив розжитися за чужий кошт. Запримітив жіночу сумочку, яка була без нагляду. Скориставшись моментом, непомітно потягнув чужі речі, і втік, – розповідає  розшуковик міськвідділу міліції Владислав  Варга. – Через кілька днів чоловік знову вирішив навідатись на місцевий пляж аби щось вкрасти.

Реклама

Речові докази частково вилучені. Слідчий міськвідділу міліції відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно). Триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно