Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві виявили підпільний ігровий заклад

У Мукачеві виявили підпільний ігровий заклад

У Мукачеві на вулиці Пархоменка, біля кола, де знаходиться танк, діють підпільні ігрові автомати. У одному приміщенні із магазином побутової техніки працює діючий зал ігрових автоматів. 

ВІДЕО ДНЯ

Фото та відео зроблені близько 7:30, коли працівниця нелегального залу з ігровими автоматами вийшла на перекур. Вивіска у цього закладу затягнута чорним поліетиленом, проте сам зал функціонує. Вікна обліплені оракулом із зображенням ігрових куль.

Нагадуємо, що в Україні ще з 2009 року заборонений гральний бізнес. Відповідно до цього закону, Організація підпільного грального бізнесу карається «штрафом у розмірі вісім тисяч мінімальних заробітних плат з конфіскацією грального обладнання, а прибуток (дохід) відпроведення такої азартної гри підлягає перерахуванню до Державного бюджету України». Сума штрафу на сьогодні складає майже 10 мільйонів гривень.

Реклама

Це не перший випадок цього місяця, коли на території області журналісти виявили підпільні гральні автомати. Міліція у свою чергу звітує, що реагує на такі правопорушення. Проте ще півроку тому тодішній радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк анонсував активізацію боротьби з підпільними гральними закладами. Якщо міліція не зможе дати ради – радник міністра обіцяв «вирішувати питання щодо подальшого перебування на посаді керівників міліції, котрі не змогли подолати гральний бізнес». З того часу обласна міліція виявила лише два випадки нелегального грального бізнесу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно