Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські патрульні виявили у двох водіїв наркотики

Мукачівські патрульні виявили у двох водіїв наркотики

Вночі співробітники наряду патрульної служби міліції слідкуючи за дотриманням правопорядку на вулицях міста зупинили автомобіль марки “Жигулі” без номерних знаків, яким керував 24-річний мукачівець. Як виявилося, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Також міліціонери помітили у автомобілі мукачівця пристрій для куріння “бульбулятор” та пакет в середині, якого знаходилась речовина зеленого кольору з виду схожа на марихуану.

ВІДЕО ДНЯ

На п’яного водія правоохоронці склали адміністративний протокол - за їзду у стані алкогольного сп’яніння, а за зберігання наркотиків слідчий міськвідділу міліції відкрив кримінальне провадження, - інформують у Мукачівському МВ УМВС.

Інший випадок трапився по вул.Чернишевського у м. Мукачево, де міліціонери помітили припаркований автомобіль ВАЗ 2107, водій якого побачивши їх одразу заметушився. Така дивна поведінка 35-чоловіка насторожила патрулів. Як з’ясувалося не дарма, адже у салоні автомобіля була наркотична речовина.

Реклама

На місце події прибула слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. В ході огляду автомобіля слідчий виявив поліетиленовий пакет з вмістом білої порошкоподібної речовини, зовні схожої на амфетамін. 

Обидва чоловіки, так і не змогли пояснити правоохоронцям походження наркотичного засобу.

Реклама

Вилучені речовини слідчий міськвідділу міліції направив на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. За даними фактами триває розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно