Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородські поліцейські викрили продавця набоїв

Ужгородські поліцейські викрили продавця набоїв

Після обідньої пори на телефон «102» до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Бородіна невідомий чоловік неохайної зовнішності пропонує перехожим придбати набої.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події виїхали слідчо-оперативна група та дільничні інспектори міськвідділу міліції. Невідомого з набоями міліціонери знайшли. Особу чоловіка встановлено – ним виявився 36-річний мешканець с. Великі Геївці Ужгородського району.

За інформацією Ужгородського МВ УМВС, "продавець" пояснив, що набої знайшов й зберігав вдома, а коли знадобилися гроші вирішив їх продати. Однак його планам завадили міліціонери.

Реклама

У зловмисника міліціонери вилучили 28 набоїв, які було направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області.

Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 263 (незаконне придбання, зберігання та носіння боєприпасів без передбаченого законом дозволу) та ч.2 ст. 15 ч.1 ст. 263 (закінчений замах на збут бойових припасів без передбаченого законом дозволу). За свої протиправні дії горе-продавець кілька років може провести у місцях позбавлення волі.

Реклама
Ужгородські поліцейські викрили продавця набоїв – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно