Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

36-річна мешканка Мукачева вкрала у медсестри гроші

36-річна мешканка Мукачева вкрала у медсестри гроші

36-річна жінка перебуваючи у Обласній дитячій лікарні вкрала із сумочки медсестри 800 гривень. Мукачівські правоохоронці за даним фактом відкрили кримінальне провадження.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники Мукачівського міськвідділу міліції затримали підозрювану на місці злочину. Пояснювати, що помилилася палатою або ж випадково заглянула у чужу сумочку, жінка не стала. Натомість зізналася та додала, що на такий вчинок її підштовхнуло скрутне матеріальне становище, адже їй дуже потрібні були гроші, - йдеться у повідомленні Мукачівського МВ УМВС.

В ході подальшої перевірки міліціонери встановили, що злочин скоїла 36-річна мешканка Мукачева, яка прийшла до медустанови в особистих справах. У лікарні вона натрапила до кімнати, де медпрацівники зберігають свої особисті речі. Там вона і запримітила жіночу сумочку. В той момент нікого з працівників поряд не було, чим жінка і скористалася, викравши з сумки 800 гривень.

Реклама

По факту крадіжки слідчим міськвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно