Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • У приміщенні обласної прокуратури "борець за справедливість" порізав собі вени

У приміщенні обласної прокуратури "борець за справедливість" порізав собі вени

У приміщенні обласної прокуратури "борець за справедливість" порізав собі вени

Нещодавно, до обласної прокуратури Закарпаття навідався 30-річний ужгородець. Чоловік підійшов з криком до дверей і став вимагати охоронця пропустити його всередину, мовляв, прагне зустрічі з працівниками прокуратури заради справедливості. Міліціонер повідомив громадянину, що в установі вихідний день, але про його візит зараз повідомить черговому прокурору. Ужгородець чекати не хотів – перескочив через турнікет й опинився в холі приміщення. Нахабним чином намагався пройти далі.

ВІДЕО ДНЯ

Така поведінка особи змусила міліціонера Державної служби охорони при УМВС України в Закарпатській області викликати по допомогу наряд групи затримання ДСО, - зазначили в УДСО при УМВС України в Закарпатській області.

Почувши, що охоронець викликав підмогу, хуліган вдався до лайки, намагався примусити працівника держохорони відмінити виклик міліції. Та коли погрози не допомогли, дістав з карману ріжучий предмет й спричинив собі порізи між кистю та ліктем правої руки.

Реклама

Начальник УДСО при УМВС України в Закарпатській області Андрій Литовченко мовив: "Справді, така подія мала місце цими вихідними. Спілкуючись зі зловмисником важко було не помітити, що він у перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Ми намагались зрозуміти причину його поведінки та хлопець так і не зміг конкретно роз’яснити свої діїЄ.

Відповідно до слів очевидця події, охоронця дільниці цивільної охорони, що виконував свої професійні обов’язки у приміщенні обласної прокуратури, хлопець розпочав різати собі вени безпідставно, але було помітно емоційну неврівноваженість чоловіка.

Реклама

Згодом виявилось, що 30-ти річний Ужгородець, того ж дня,  близько 13:20, перебуваючи в середині взуттєвого магазину по вул. Минайській викрав з прилавку коробку із жіночити босоніжками та втік з магазину. Працівники Ужгородської міліції впіймали любителя "дармівщини". Речовий доказ - босоніжки вилучено, а от від будь-яких пояснень, громадянин, спираючись на статтю 63 Конституції України - відмовився.

Наразі триває слідство. А нетверезому "борцю за справедливість" вчасно надали першу медичну допомогу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно